🛋️ Gratis levering vanaf €1.000 binnen een straal van 50 km 📝 Persoonlijk advies in de winkel of aan huis

Rik Van de Walle, algemeen directeur, over Meubelen De Graeve


i.o. De Standaard en Het Nieuwsblad

Ben je van plan om je woonkamer, slaapkamer, eetkamer of bureau opnieuw in te richten? Laat je inspireren én adviseren door Meubelen De Graeve. In onze gespecialiseerde meubelzaak ontdek je de nieuwste trends en vind je de beste oplossing op maat van jouw situatie. "Onze manier van wonen is de jongste jaren veranderd", zegt Rik Van de Walle, algemeen directeur van Meubelen De Graeve.

"Bij de belangrijke momenten in het leven horen nieuwe meubelen", vertelt Rik Van de Walle. "We zien dat de aankoop van meubelen vaak gepaard gaat met een verhuizing. Je gaat alleen wonen of samenwonen met je partner. Je verhuist van een groot huis naar een kleiner appartement. Je koopt een tweede verblijf. De kinderen zijn het huis uit waardoor je je woning opnieuw wilt inrichten. Of je zoekt extra comfort door je leeftijd. Dat zijn allemaal momenten waarop je nieuwe meubelen nodig hebt."

Enorm veranderd

Voor al die momenten biedt Meubelen De Graeve met zijn ruime woon- en slaapwinkel in Oedelem een oplossing. Al meer dan 75 jaar is deze familiezaak gespecialiseerd in wonen en slapen. Zeker de jongere klanten zijn vaak heel positief "Na hun bezoek aan onze showroom zijn ze aangenaam verrast en krijgen we reacties zoals 'Wauw, we wisten niet dat jullie aanbod zo ruim is en dat jullie zo'n mooie winkel hebben'. Heel wat mensen kennen ons nog niet of denken dat de winkel nog hetzelfde is als vroeger. Door de jaren heen zijn onze collecties echter enorm veranderd."

"De manier van wonen is veranderd en wij evolueren mee. Vandaag worden veel meer meubelen aan de muur gehangen, zoals tv-opstellingen. Ook ingebouwde wandkasten zijn heel populair. Onze showroom is ingedeeld in gezellige ruimtes, waardoor je als klant onmiddellijk ziet hoe het er thuis in jouw interieur kan uitzien. Het is geen opsomming van salons in de ene hoek en kasten in de andere hoek. Je loopt als het ware van het ene interieur naar het andere."

Afbeelding: tv-opstelling op maat bij realisatie 'De woning van Kathleen'

SWX3556

Maatwerk

Dankzij een mooi interieur voel je je gelukkiger in je woning. Maar omdat elke leefsituatie en ruimte anders is, verschilt het ideale interieur van persoon tot persoon. Advies op maat is dan ook belangrijk. "Onze bekwame interieurspecialisten begeleiden je in die zoektocht, of het nu gaat om wonen of slapen. Ze zijn hiervoor speciaal opgeleid en nemen de klant onder hun hoede, van plan tot realisatie. Ons maatwerk gaat verder dan alleen maatkasten. We hebben bijvoorbeeld ook salons op maat, waar je de zithoogte of - diepte kunt aanpassen. Sommige mensen wensen een speciaal bed, met een lift bijvoorbeeld."

Afbeelding: Tafel op maat bij realisatie 'Het Indie Group kantoor als tweede thuis'

IMG 5004 1

Hoge kwaliteit

Bij de samenstelling van de collecties heeft Meubelen De Graeve altijd oog voor een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Er lopen het hele jaar door ook altijd interessante acties. "Onze leveranciers moeten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, zodat je als klant altijd kwaliteit krijgt als je koopt bij Meubelen De Graeve. We hebben gekozen voor specifieke, geloofwaardige merken. Denk bijvoorbeeld aan Auping, Nox, Magnitude en Tempur, om er maar enkele te noemen in onze slaapwinkel."

De slaapwinkel van Meubelen De Graeve is heel ruim (3.000 m²) en ligt recht tegenover de woonwinkel. "Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor je slaapkamer: bedden, matrassen, matrasbeschermers, donsdekens enzovoort. We combineren dit met maatkasten voor de slaapkamer of losstaande kleerkasten met maatoplossingen. Ook opklapbedden en slaapbanken zijn een specialiteit. Je kunt het allemaal zien en uitproberen in onze showroom."

Afbeelding: Boxspring van Nox bij realisatie 'Vakantiewoning La Damme'

Image00016

Gratis levering

Je bent altijd welkom in de showroom in Oedelem (Beernem) en kan ook een afspraak maken met een van de adviseurs. Heb je onder professionele begeleiding de juiste meubelen gevonden? Dan moeten die natuurlijk nog in jouw woning geraken. "Hiervoor hebben we een eigen plaatsingsdienst. We rijden dagelijks uit met drie vrachtwagens om de meubelen thuis te brengen. Wanneer je koopt voor een bedrag van hoger dan 1.000 euro, leveren en plaatsen we gratis binnen een straal van 50 km. Klanten appreciëren deze service", aldus Rik Van de Walle.

294073945 443887314413708 7585879122952588763 n

Op zoek naar nieuwe meubelen voor jouw interieur? Kom langs!

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag