🛋️ BTW-actie (6% ipv 21%) op de volledige collectie van 29 maart t.e.m 5 mei. 📝 Actievoorwaarden in de winkel

SWX3638
Realisaties

De nieuwe woning van Kathleen

Van een nieuwbouw een trendy villa maken. Met die verwachting stapte trouwe klant Kathleen onze showroom binnen. Een hele uitdaging voor ons team en tegelijk ook een buitengewoon boeiende opdracht. In samenspraak met Kathleen realiseerden we een totaalinterieur dat tot de verbeelding spreekt. Ze vertelt zelf haar verhaal.

Een professioneel uitgevoerde opdracht

Ik ken Meubelen De Graeve van vroegere aankopen. Het uitgebreide aanbod en de vakkennis van de woonadviseurs overtuigden ons om hen de inrichting van onze nieuwe woning toe te vertrouwen. En dan is een schot in de roos geworden. De ontvangst, de voorbereiding, de trajectbegeleiding, de planning, de levering, de plaatsing, ... Onze samenwerking verliep super professioneel. Een gemeende dankjewel is zeker op zijn plaats. Ons nieuwe huis kreeg direct een ziel. Het was van bij het eerste moment echt thuiskomen met ons gezin.

SWX3604

Totaalinrichting tot in het kleinste detail

De totaalinrichting ging echt ver, tot zelfs spiegels en verlichting. Centraal in de leefruimte staan onze salon van Vilmers en die prachtige tafel van MIDJ. De stoelen en poefjes van Mobitec en de barstoelen van Tonon, in opvallend dashboardmateriaal, maken het geheel compleet. De tijdloze, serene sfeer ervaar je ook in de slaapvertrekken. Ons blauwe bed van NOX, met bijhorende nachttafeltjes, is echt top. Van iedereen die op bezoek komt, krijgen we complimenten ... en dat danken we mee aan onze fijne samenwerking met Meubelen De Graeve.

SWX3556

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag