Stijlvolle comfortoplossingen

Stijlvolle woon- en slaapmeubelen zijn onze passie. Maar we hebben ook oog voor comfort, met meubelen die aangepast kunnen worden aan jouw levensstijl, mobiliteit of gezondheid.

Via een sta-opstoel over een fauteuil op maat tot een boxspring met extra mogelijkheden ... onze meubelen garanderen je een optimaal ergonomisch comfort. In elk woonstijl, zonder compromissen op vlak van esthetiek, duurzaamheid of onderhoudsgemak.

Ergonomisch ontspannen

Een optimale zithouding vermindert klachten. Ruglijder of comfortzoeker? Last van tintelende benen of extra steun nodig aan de arm? Bij ons zit je sowieso goed!

Ontdek onze stoelen, relaxfauteuils, zetels ... die perfect aanpasbaar zijn aan jouw lichaam of wensen. Verstelbare rugleuning of beensteun, sta op-hulp of aanpasbare zitting? Je bepaalt zelf de gewenste zithoogte, diepte en breedte. Ook een motor of een lift is mogelijk.

Bekijk onze comfortmeubelen

Foto: Op sta-hulp in tweezit

Himolla 4050 CUMULY COMFORT Garnitur 35 Mariposa opal Funktion 01 1

Comfortbedden op maat

Het belang van een goede nachtrust is niet te onderschatten. Slaapgewoonten en mobiliteitsproblemen zijn echter persoonlijk, daarom luisteren onze slaapexperts naar je wensen. Ze helpen je bij de keuze van een aanpasbaar bed dat perfect past binnen je interieur en je tegelijk ook alle comfort biedt.

Minder mobiele personen adviseren we graag bij de inrichting van de slaapkamer. Zo plooit een comfort boxspring dankzij de elektrische motor ter hoogte van de rug of voeten, maar kan die evengoed worden verhoogd tot op verzorgingshoogte.

Kies je comfortbed

Foto: Comfort Lift Magnitude

M Ligna Comfort Lift 202210 LR 2

Multifunctionele meubelen

Comfort en ergonomie gaat voor ons ook over aanpasbare kasten of tafels. Denk aan innovatieve hang- of wandkasten met plaatsbesparende draai- of schuifdeuren die je indeelt naar wens. Of een ergonomische tafel om aan te werken of voor je favoriete hobby. Je zet de tafel makkelijk op de gewenste hoogte.

Verhuizing op til of op zoek naar meubelen die matchen met een veranderende mobiliteit? Onze adviseurs behandelen elk type vraag op maat. We houden ervan om creatief mee te denken en de mooiste comfortoplossingen te creëren.

Ik wil multifunctioneel wonen

Foto: Tafel met verstelbare hoogte

NORMAN ROXY HIGH

Kwalitatieve ergonomie in elke levensfase

We zijn ons er meer dan ooit van bewust dat investeren in kwalitatieve comfortmeubelen een absolute meerwaarde betekent. In elke levensfase. Daarom bieden we een toegankelijk antwoord voor iederéén die stijlvol comfort zoekt. Van nek- of ruglijder over minder mobiele personen tot senioren …

Reken op ons voor meubelen die blijven meegroeien en die anticiperen op mogelijke kwaaltjes. We adviseren je graag als je kleiner gaat wonen of bijvoorbeeld een verhuis plant naar een serviceflat of assistentiewoning. Onze stijlvolle, duurzame meubeloplossingen zijn er voor jong én ouder.

Van eetkamerstoel over tafels tot zetels, bedden en aanpasbare kasten … We vertrouwen op onze betrouwbare en duurzame merken. Denk maar aan Stressless, Magnitude, Nox, Himolla, …

REYGERLO 20220719 1274 bewerkt 1 1

Laat je begeleiden

In onze slaapwinkel en woonwinkel gaan design en comfort hand in hand. Sta versteld van de vele mogelijkheden. Advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie? Maak vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden! Moeilijk te been? Maak gebruik van onze rolwagen aan de ingang.

Een greep uit ons aanbod

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag