Stijlvol maatwerk in elke ruimte

Wij willen je helpen om iedere plek in huis te transformeren tot een functionele oase van rust. Met (semi-)maatwerk bieden we een toegankelijk antwoord op elke interieuruitdaging! Van netjes weggewerkte wasmachine over een slimme dressing tot een gezellige zetel die net onder de vensterbank past … samen met onze hoogkwalitatieve partners realiseren we stijlvolle meubelen die elke ruimte optimaal benutten.

Wonen & slapen op maat

Door de jaren heen groeide de vraag naar specifieke meubeloplossingen. Logisch, want elke ruimte is anders en door de tendens om compacter te wonen, stijgt het aantal kleinere appartementen en woningen. Ons aanbod (semi-)maatwerk speelt in op deze evolutie en biedt duurzame meubelen voor jouw leef- en slaapruimtes!

Een klein of groot interieurvraagstuk? Voor de slaapkamer, dressing, garage of woonkamer? Als adviseurs weten we altijd raad! We denken mee over een optimale indeling, maar adviseren je even graag over materialen, kleuren en stoffen.

277578393 177850641243103 6120745061097787002 n

Wat houdt maatwerk in?

  • Modulaire meubels: onze partners werken via modulesystemen die per 10 cm kunnen worden aangepast. Dit is het geval voor kasten en tafels, maar eveneens voor zetels.
  • Knappe wandkasten: een unieke boekenkast als eyecatcher, een elegante dressing, een compacte vestiairekast, een ruime bureaukast … de mogelijkheden zijn legio.
  • Comfortabele salons: zetels waarbij de breedte, zithoogte en zitdiepte aanpasbaar zijn? Absoluut! Je salon past perfect op de gewenste plaats en jij zit uiterst comfortabel.
  • Slimme inrichting: een wandmeubel met uitklapbaar bed in de hobby/logeerkamer? Of een tafel voor je eerder compacte appartement? Alle ruimtes worden optimaal benut.
Shutterstock 5626425462

Van idee naar 3D

Tijdens het kennismakingsgesprek in onze winkels gaan we meteen aan de slag. Een grondplan met basisafmetingen is heel welkom als startpunt, alsook foto’s en zelfs een moodboard! Dat helpt onze adviseurs om de meubelen concreet vorm te geven in een sfeer die bij de ruimte past. Indien nodig komen we ook ter plaatse gedetailleerd opmeten.

Aan de hand van een 3D-configuratie behandelt de adviseur nadien de verschillende mogelijkheden. Van materiaal tot afwerking, alles komt aan bod voor je perfecte meubel(en) op maat.

187574680 1197722490692770 6602414956094471091 n

Kwaliteit van ontwerp tot afwerking

Doorheen het project kan je rekenen op ons oog voor detail. Het finale ontwerp wordt door onze betrouwbare partners omgezet in kwalitatieve meubels. Daarna is het opnieuw de beurt aan ons eigen team voor de plaatsing. Vakkundig en vertrouwd!

Van zetel over eetkamertafel tot bureau-inrichting, voor (semi-)maatwerk werken we samen met betrouwbare en duurzame merken zoals Flemish Tradition, Adatto, YAC, Saunaco, Joli, Nolte, Staud, Wiemann, Nardiinterni, Michel Denolf, Diadesi, Vandenberghe, Nox, Thotem, Crest, Karat, ROM, ...

IMG 5004 1

Laat je begeleiden

Samen halen we alles uit je interieur dankzij toegankelijke maatwerkoplossingen. Heb je uitgebreide plannen? Ook bij totaalprojecten en complex maatwerk zijn onze adviseurs je aanspreekpunt. Maak vrijblijvend een afspraak in onze slaap- of woonwinkel en laat je verrassen door de mogelijkheden! Ontdek hier alvast een paar oplossingen uit ons uitgebreid aanbod.

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag