🛋️ Gratis levering vanaf €1.000 binnen een straal van 50 km 📝 Persoonlijk advies in de winkel of aan huis

Stijlvol maatwerk voor jouw uniek interieur

Heb je een interieurvraagstuk waar het klassieke aanbod op de markt geen antwoord op biedt? Wil je een zetel die perfect in het hoekje van je woonkamer past of een wandkast die volledig aansluit bij de stijl van je kamer? Samen met onze meubelmerken zoeken en creëren we de perfecte oplossing voor jouw specifieke interieuruitdaging!

We helpen je graag met ons aanbod (semi-)maatwerk om jouw interieur om te bouwen tot een pareltje. Onze adviseurs denken mee over jouw gewenste interieurindeling met oog voor het selecteren van de beste meubelkeuze, de juiste materialen, kleuren en stoffen die de inrichting compleet maken Wij houden graag rekening met jouw specifieke wensen en budget om de ideale oplossing voor jouw interieur te vinden.

Oog voor detail is voor ons de sleutel voor een succesvolle inrichting op maat. Kwaliteit is waar wij in elk project naar streven, samen met ons team dat elke plaatsing vakkundig oplevert.

Samen halen we alles uit je interieur dankzij toegankelijke maatwerkoplossingen. Heb je een kleine interieurvraag of eerder uitgebreide verbouwplannen? Ook bij totaalprojecten en complex maatwerk zijn onze adviseurs je aanspreekpunt.

Ontdek hier al onze oplossingen op maat.


Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag