COSTA DEL SOLDEN ☀️ Profiteer de hele maand juli van acties en kortingen tot -50%

Image00029
Realisaties

Binnenkijken in vakantiewoning La Damme

Even tot jezelf komen in stijl? Da's perfect mogelijk in het pittoreske Damme. Onze woonadviseur Ann richtte er een ruime, lichtrijke vakantiewoning in. Geniet even mee.

Sfeer creëren doen we samen

Snuisteren in boekenwinkeltjes, slenteren langs historische panden, fietsen door weidse polderlandschappen, ... na elke uitstap kom je thuis in een huis waar je graag zou willen wonen. Het interieur inspireert, oogt smaakvol en ademt sereniteit. Centraal nodigt de op maat gemaakte eettafel uit om aan te schuiven. De elegante, in verschillende pasteltinten uitgevoerde, stoeltjes van Perfecta passen er perfect. Het is in La Damme heerlijk verblijven met je gezin of vrienden. Samen met stijladviseur Stefaan Lagrou creëerden we een eigentijdse, huiselijke sfeer. En daar zijn we bij Meubelen De Graeve best fier op.

Image00026

Comfortable zitten with a view

Je bereidt er een hapje in de open keuken of ontspant even in de zalig comfortabel zittende hoeksalon van ROM. Vanuit de hoek modulair verstelbaar tot op 10 cm. Onze klant kwam met de afmetingen, wij configureerden op maat in de uitvoering van hun keuze. Het indrukwekkende uitzicht op de achterzijde van het 13de-eeuwse stadhuis krijg je er gratis bij.

Image00030

Heerlijk relaxed ontwaken

De vier slaapkamers, met elk een eigen badkamer, rustten we uit met boxsprings van Nox. Gedrapeerd met fijn bedlinnen garanderen ze een perfecte ondersteuning voor je lichaam ... en zijn een droom om in te slapen. Je ontwaakt op een heerlijk relaxte manier.

Image00016

Een totaalaanpak met vakantiegevoel

Onze collega Ann koos voor een totaalaanpak waar in tinten van groen, geel en oranje de toon aangeven. Haar kleuradvies, gordijnkeuze, plantenselectie én de juiste meubelstukken geven het interieur het vakantiegevoel dat het verdient. Het decoratierek van Castle Line springt daarbij in het oog. Tot in het kleinste detail afgewerkt met de juiste accessoires.

Image00008 1

Meer informatie over deze sfeervol ingerichte vakantiewoning voor 8 tot 12 personen met grote stadstuin en zonnig terras vind je op ladamme.be of via de Facebookpagina.

Realisatie in samenwerking met Stefaan Lagrou

Onder het motto 'sfeer creëren doen we samen' werkt Stefaan Lagrou van Reygerlo Interieur Beernem samen met handelaars en vakmensen uit de regio.

"De perfecte synergie met het team van De Graeve zorgt voor een creatieve en persoonlijke aanpak. Een samenwerking die al heel wat sfeervolle realisaties opleverde. En tevreden klanten!"

- Stefaan Lagrou

REYGERLO 20220719 1333

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag