# iederzijnstijl

inspiratiemagazine

Haal design en gezelligheid in huis.
Ons magazine staat boordevol interieurinspiratie en stijladvies. Ontdek nieuwe trends. Benieuwd?

Ontdek ons inspiratiemagazine

Vieste = ACTIEMODEL

Verkrijgbaar met de longchair links of rechts.

Vieste - ACTIEMODEL

Stijlvol maatwerk

maatwerk voor iedere kamer in je (T)huis

Ontdek meer ...

Modern design

Modernist en designlover in hart en nieren? Een interieur met zuivere architecturale lijnen en een minimalistische invulling is helemaal je ding. Ontdek een designstuk in het brede aanbod van De Graeve. In stijlvol zwart-wit. Of wat dacht je van een opvallend kleuraccent in huis?

ECLIPSE 18

Landelijk

Een interieur dat staat als een huis, met de allures van een kasteel. Voel je daar iets voor? Hou de tradities in ere en ga voor een handgemaakt meubel uit degelijk materiaal. Stevig. Precies. Met zorg afgewerkt. Authentieke topkwaliteit om jaren van te genieten.

Portland Lounge

Ergonomie

Hou je van strak, maar breng je toch graag landelijke gezelligheid in huis? Ga dan voor warme tinten en natuurlijke materialen met veel hout en aangename stoffen. Zo breng je de charme van het buitenleven ook in je interieur binnen. Hier en daar nog wat groen. En kom thuis.

Stressless Stella 3s Pal Sand Chrome detail model MW5

Slapen

Bij De Graeve vind je niet alleen het bed van je dromen. Onze adviseurs gaan samen met jou op zoek naar het slaapsysteem (matras, bedbodem en hoofdkussen) dat het beste bij je slaapbehoeften past. Zo ben jij altijd goed uitgerust. En ook voor de verdere aankleding van uw slaapkamer (kasten, commodes, nachttafels, donsdekens en overtrekken) kan je bij ons terecht.

Olaf 1k

Modulair en op maat

Wij helpen om samen met u, op maat van uw wensen uw meubel samen te stellen. Dit zowel voor slaapkamerkasten en dressings, maar ook voor enkele types woonkamerkasten en salons.

Edison Fino met schuine kant
CAS HR 110
 • Gratis levering
  en plaatsing

 • Open
  op zondag

 • Team
  van experten

 • Persoonlijk
  contact

De Graeve heeft alles in huis

Bij De Graeve vind je je goesting in een assortiment kwaliteitsmeubelen van bekende en minder bekende topmerken. Praktisch. Esthetisch mooi. Altijd ergonomisch verantwoord. Je garantie voor kwaliteit, comfort en gezelligheid, mee met de actuele woon- en slaaptrends.

Kom zeker langs in onze woon- en slaapwinkel. Want meubelen moet je beleven. Maak een afspraak of stap gerust binnen. En laat je begeleiden door mensen die weten wat nodig is om van je huis een gezellige thuis te maken. Zou je het anders willen?

Shop

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag