🛋️ BTW-actie (6% ipv 21%) op de volledige collectie van 29 maart t.e.m 5 mei. 📝 Actievoorwaarden in de winkel

Victory latest spejlvendt kopie w
Anders Slapen

Zo gevarieerd kan slapen zijn

Slaapcomfort van A tot Zzz ... daar staat Meubelen De Graeve voor; een gevarieerd aanbod in boxsprings, matrassen, bedsystemen en veel meer. Een bezoekje is altijd de moeite waard!

Slaapbanken: stijlvol & functioneel

Een onverwachte bezoeker die blijft overnachten, je dochter die op kot gaat of een vriendje mee naar huis brengt ... de dubbele functie van een slaapbank komt altijd van pas. Stijlvol overdag in je interieur, 's avonds zo omgetoverd tot een comfortabele slaapplek. Een echte win-win dus! Zijn veelzijdigheid komt perfect tot uiting in kleinere ruimtes in een appartement of studio.

Foto: Montreal van Divadivani

MONTREAL amb 2

Verrassend veel bed

Bijdragen tot je nachtrust met kwaliteitsbedden aan een zachte prijs. Dat is waar Stanford voor staat. Vervaardigd in eigen atelier met extra aandacht voor kwaliteit, vormgeving en vakmanschap. De matrassen en boxsprings ondersteunen optimaal en ventileren goed. Nu ook met extra opbergmogelijkheden.

Foto: Mechelen van Stanford

Mechelen open breedte

Waterbedden van Wa'Core

Slapen in een waterbed, da's je lichaam overal de gewenste steun geven. Geen lage rugpijn meer, ongeacht je lengte of gewicht. wist je trouwens dat door de vrijkomende warmte je spieren een diepere relaxatie ervaren? Onze waterbedden geven je alle energie die je nodig hebt!

Foto: Waterbed van Wa'Core

Victory latest spejlvendt kopie w

Een greep uit ons aanbod

In onze showroom doe je heel wat inspiratie op. Naast ergonomisch slapen dankzij een aangepaste matras van o.a. Nox, Recor Bedding, Auping, Magnitude en Tempur, hebben we ook oog voor de totaalinrichting van de slaapkamer. Kom zeker eens langs voor advies op maat.

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag