🛋️ Gratis levering vanaf €1.000 binnen een straal van 50 km 📝 Persoonlijk advies in de winkel of aan huis

IMG 1288
Realisaties

Woonproject in Arizona met alles erop en eraan

Meubelen De Graeve goes to America

Luc en Pascale waren zo tevreden over de kwaliteit en service van De Graeve, dat ze ook met ons in zee gingen – of eerder óver zee – voor hun nieuwbouw in Arizona (die van de VS ja). America, here we come.

Kiezen in België, uitpakken in Arizona

Een overzeese binnenhuisinrichting, dat was iets nieuws. Een hele onderneming ook. Met succes gecoördineerd door woonadviseur Ann, dat wel. Want een totaalproject als dit gaat veel verder dan meubelen kiezen. Ook bij de logistiek komt heel wat kijken. Alles werd veilig verpakt in een container, om de gekozen meubelen zonder brokken op hun bestemming te krijgen. De reis van Oedelem naar Arizona duurde 3 maanden.

IMG 1419

Woonproject met alles erop en eraan

Echt álle meubelen in het huis van Luc en Pascale komen van bij De Graeve. Sofa’s en zetels, een relax voor de ‘werkkamer’, bedden, tafels en stoelen, kasten en tv-meubel ... de grote stukken zeg maar. Maar ook alle decoratie werd geadviseerd door Ann: tapijten, spiegels en kunst aan de muur. Een totaalproject die naam waardig dus. En Luc en Pascale? Living the American dream. Nu onze ambassadeurs over de oceaan.

IMG 1415