🛋️ Gratis levering vanaf €1.000 binnen een straal van 50 km 📝 Persoonlijk advies in de winkel of aan huis

IMG 1581 plon
Realisaties

Plon gaat voor Belgische meubelen

"Als installateur van zonnepanelen, laadpunten en thuisbatterijen denken wij duurzaam en ecologisch. In ons nieuw gebouw speelt duurzaamheid dan ook de hoofdrol met o.a. milieuvriendelijke technieken en ecologische gevelbekleding. Ook in het interieur trokken we deze lijn door. We wonnen stijladvies in bij Reygerlo Interieur en vonden de perfecte match bij De Graeve. We kozen uitsluitend voor meubelen van Belgische fabrikanten. De moderne meubelen van o.a. Perfecta en Mobitec vormen een mooi samenhangend, gezellig geheel. We zijn supertevreden met het resultaat!"

- Nathalie De Smet, bestuurder Rena Plus en uitbater Plon kantoren Sint-Niklaas

Realisatie in samenwerking met Stefaan Lagrou

Onder het motto 'sfeer creëren doen we samen' werkt Stefaan Lagrou van Reygerlo Interieur Beernem samen met handelaars en vakmensen uit de regio.

"De perfecte synergie met het team van De Graeve zorgt voor een creatieve en persoonlijke aanpak. Een samenwerking die al heel wat sfeervolle realisaties opleverde. En tevreden klanten!"

- Stefaan Lagrou

REYGERLO 20220719 1333

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag