🛋️ Gratis levering vanaf €1.000 binnen een straal van 50 km 📝 Persoonlijk advies in de winkel of aan huis

N Piazza 202108
Anders Slapen

Nachtrust van topkwaliteit met Nox

Wie goed uitgerust is, kan de wereld aan. Onze slaapadviseurs gaan samen met jou op zoek naar de ultieme opstelling, volledig op maat én passend in je interieur. In onze slaapwinkel vind je tal van hoogkwalitatieve merken. Maak kennis met het slaapcomfort van Nox, een droom om in te slapen.

We brengen heel wat uren door in bed. Slapen is dan ook een vitaal onderdeel voor een optimale levenskwaliteit. Belangrijk is dat het om kwalitatieve slaap gaat, en die bereik je met een goed bed, matras, kussen … op maat van je lichaam en slaapbehoeften.

Onze slaapadviseur maakt je slaapdroom waar en laat je kennismaken met merken die comfort en stijl moeiteloos combineren. Ergonomisch verantwoord bedcomfort mag uiteraard ook klasse uitstralen. Maak kennis met Nox, een slaapmerk dat al 90 jaar vakmanschap creëert.

Belgische specialist in comfort en ergonomie

Nox bestaat sinds 1946 en is een op-en-top Belgisch merk om trots op te zijn. Het verrast met creatieve designs, artisanale kwaliteit en … het beste slaapcomfort voor iedereen. Zo speelt het in op individuele behoeftes met o.a. allergiewerende matrassen, in hoogte verstelbare boxsprings en gepatenteerde lattenhouders.

Noem Nox gerust specialist in ergonomie. De bedden volgen elke beweging van je lichaam en bieden ondersteuning zodat ruggenwervels altijd in de juiste positie liggen. Daarbovenop biedt Nox comfortabele bedden voor wie moeilijker te been is, maar toch graag zelfstandig thuis wil blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan bedden op wieltjes en elektrische motoren met afstandsbediening.

Afbeelding: Comfort Lift en Synchro 2

N Comfort Lift frontaal model 201612
N Como promo Synchro 2 naakt versteld 202102

Boxsprings, lattenbodems, matrassen & meer

Een mooi ingerichte slaapkamer spreekt tot de verbeelding. Nox biedt niet alleen boxsprings, matrassen en lattenbodems, maar ook mooie aankleding. Stijlvolle nachttafels maken je slaaptafereel compleet. Het aanbod is zowel uitgebreid als gevarieerd. Hedendaags, trendy, klassiek of iets daartussenin? Je vindt vast je gading in de totaalconcepten van Nox. Met een aangepast hoofdkussen erbij is indommelen toegestaan. Sweet dreams gegarandeerd!


N Lucca plaid 202108 1

Geniet van de Nox-promoactie

Nox heeft werkelijk alles in huis voor een goeie nachtrust. In onze slaapwinkel presenteren we je graag het Nox-promobed – vlak of elektrisch. Kom langs om het comfort aan den lijve te ondervinden. Voor de afwerking heb je de keuze uit tal van verfijnde en tijdloze stoffen.

Inbegrepen in de Nox promo*:

  • Boxspring
  • Matras (standaard of upgrade naar keuze)
  • Stijlvol hoofdbord
  • Pootjes

*Zolang de voorraad strekt

Afbeelding: Nox promobed

Nox Promobed Como 2
Nox Promobed Como 1

Ontdek het ruime aanbod van Nox en tal van andere merken in onze slaapwinkel. Onze adviseur begeleidt je deskundig naar je gedroomde slaapkamer, volledig op maat van je wensen en noden. Je merkt snel het verschil!