COSTA DEL SOLDEN ☀️ Profiteer de hele maand juli van acties en kortingen tot -50%

Montego Diva Sun
Anders Wonen

Modulaire meubelen - speels, functioneel en flexibel

Verandering is overal. En daar wil je flexibel mee omspringen. Steeds vaker ook in je interieur. Tegenwoordig kan je heel wat meubelen van designmerken modulair samenstellen. Volledig op maat of als combinatie van losse elementen waarmee je kan spelen. Een greep uit de talloze mogelijkheden.

Formosa. Voor een metamorfose in je interieur.

Een innovatief en allesomvattend modulair bankstel van Franco Ferri, ontworpen om verschillende configuraties mogelijk te maken met diverse elementen; van poef tot chaise longue. Zet ze samen om met het gezin naar tv te kijken of los van elkaar om te aperitieven met vrienden.

Formosa01

Saunaco. Slimme details, geometrische eenvoud.

Een modulair kastensysteem met slimme details en geometrische eenvoud. De ruime keuze aan modules, innovatieve materialen en kleuren maakt van Saunaco's meubellijnen een echte kameleon.

CAS EX 28 06 2021 01 hr

Size matters bij ROM.

Creëer gemakkelijk je eigen zetel op maat met het 10 cm-programma van het Belgische ROM. De opties zijn eindeloos; kies uit tal van kleuren en materialen, pootsystemen en comfortmogelijkheden.

Montego Diva Sun

Hulp nodig bij het samenstellen van je ideale zetel of kast? Onze adviseurs kennen de merken en mogelijkheden vanbinnen en vanbuiten. Contacteer ons of lees meer over onze aanpak op onze maatwerkpagina.

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag