🛋️ BTW-actie (6% ipv 21%) op de volledige collectie van 29 maart t.e.m 5 mei. 📝 Actievoorwaarden in de winkel

Aquabox KENT Split kl
Anders Slapen

Golvend wegdromen met Wa’core waterbedden

Een lichte deining en een heerlijke nachtrust … Je vindt het niet louter aan de kust, maar creëert het ook thuis met een waterbed van Wa’core. Benieuwd waarom waterbedden zo comfortabel aanvoelen? En waarom ze het meest hygiënische slaapsysteem ter wereld zijn? Onze slaapadviseurs delen hun expertise.

Waarom kiezen voor een waterbed?

Één van de grootste voordelen aan een waterbed, is de warmteregulatie. Heerlijk warm in de winter, lekker fris in de zomer. Spieren blijven bovendien de hele slaapcyclus lang op temperatuur en hoeven minder hard te werken. Daarnaast omarmt een watermatras je lichaam gelijkmatig. Zo ontstaan er nauwelijks drukpunten, waardoor je langer en dieper slaapt én je lichaam een optimale ergonomische ondersteuning krijgt.

Bovendien is een waterbed oplossing voor allergiegevoelige personen. Elke nacht verliezen we tot een halve liter vocht, door te ademen of te transpireren. Door goed te verluchten, wordt het vocht opnieuw afgestaan aan de omgeving. In een waterbed gebeurt dat veel sneller dan bij andere systemen – en ook huisstofmijt krijgt geen kans om zich te nestelen in een waterbed.

Foto: Promo waterbed

Victory latest spejlvendt kopie w

Meer over een watermatras

Wa’core waterbedden bieden je heel wat verschillende mogelijkheden Zo kun je kiezen voor een waterbed met één grote matras of met twee afzonderlijke matrassen. Een matras in twee delen geeft aan beide kanten het gewenste comfort en geniet vaak de voorkeur.

Daarnaast is er de keuze voor een harde of zachte zijkant van de matras, waarbij de matras omrand wordt door een zachte schuimrand … of een ‘split softside’. Met deze laatste maak je het bed makkelijker op, doordat je het hoeslaken tussen de twee schuimdelen kunt drukken.

Wist je trouwens dat een watermatras ook past op een boxspring of een bed met lattenbodem? De lichtgewicht matrassen zijn verkrijgbaar in alle gangbare matrasmaten.

Foto: Waterbedden Wa'core

Leeds kl

Multimedia als gadget

Naast het ultieme ligcomfort, krijgt ook ingebouwde multimedia de nodige aandacht bij Wa’core. Filmpje kijken in bed? De ultieme beleving krijg je door een TV-lift te integreren in het voeteinde en met Bluetooth luidsprekers in je hoofdeinde. Je kan ook één of meerdere stopcontacten en USB-laadpunten laten inbouwen, netjes weggewerkt

Foto: Waterbedden Wa'core

Copenhagen Vandseng med sengeborde som kan skjules i hovedgavlen 2kl 2021 11 12 131605 lgpr

Kom proefliggen op een waterbed

Overweeg je de aankoop van een waterbed? Onze experts laten je graag kennismaken met de Wa’core waterbedden. Deskundig advies en een proefligsessie in onze slaapwinkel zijn een grote meerwaarde in je zoektocht naar het ultieme ligcomfort.

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag