🛋️ Gratis levering vanaf €1.000 binnen een straal van 50 km 📝 Persoonlijk advies in de winkel of aan huis

Stressless Stella 3s Pal Sand Chrome detail model MW5
Anders Wonen

Ergonomisch genieten met de juiste relaxzetel

Wat is er fijner dan je in een zetel te nestelen? En wat als je er ook nog je gezondheid een plezier mee kan doen? Een relaxzetel ondersteunt je lichaam optimaal en zorgt voor een aangename zithouding. Ook voor grote zetels kan je heel wat ergonomische keuzes maken: van relaxfuncties en types tot vulling tot extra hoofdsteunen en comfortabele kussens.

Lederen relaxen en moderne bijzetzetels

Een lederen zetel straalt luxe uit. En voelt ook zo aan. Bovendien is leder een duurzame keuze: het natuurlijke materiaal 'leeft' en wordt met de jaren mooier.

Daarnaast vind je relaxzetels ook terug in de vorm van moderne bijzetzetels. Aurore ziet eruit als een normale moderne bijzetzetel, maar toch schuilt hieronder de perfecte relaxzetel. Perfect om stijlvol te ontspannen in je woon- of slaapkamer.

Eme2 Franco Ferri Italia

Al gehoord van 'wall-away' of 'opsta-hulp'? 

De rugleuning van een zetel met 'wall-away'-relaxsysteem schuift naar voren en kan dus ook tegen een muur worden geplaatst. Ideaal voor kleinere ruimtes!

Als je wat moeite hebt om op eigen kracht uit de zetel te stappen, dan ga je best voor een relaxzetel met opsta-hulp. Het spreekwoordelijke duwtje in de rug dat voor jou net het verschil maakt.

Himolla 4050 CUMULY COMFORT Garnitur 35 Mariposa opal Funktion 01 1

"Wist je dat een slechte houding een van de belangrijkste oorzaken is van nek- en rugpijn? In een ergonomische relaxzetel kan je lichaam optimaal ontspannen"

- Matthias, woonadviseur

Relaxen op maat

Je eigen unieke plekje om te ontspannen. Een oase van rust voor lichaam en geest. Een relaxzetel op maat voor je noden of wensen doet wonderen voor je welzijn. De opties zijn eindeloos en die gaan verder dan model, kleur en bekleding - veel verder ...

Ga je voor manueel verstelbaar of volledig geautomatiseerd? Met of zonder voetenbank? En wat denk je van hulpfuncties om op te staan, of leuke extra's als ingebouwde speakers? Alles kan. En als het mag, helpen we je graag naar de relaxzetel die perfect bij je past.

Kom langs en doe een testzit in onze relaxcorner. Vlei je neer in de vestelbare zetels van topmerken als Stressless, Gealux, Himolla en Conform. Onze adviseurs begeleiden je richting relaxzetel die je helemaal op je lijf geschreven is.

Stressles Aura Sign Pal Black Black model high3

Een greep uit ons aanbod

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag