🛋️ Gratis levering vanaf €1.000 binnen een straal van 50 km 📝 Persoonlijk advies in de winkel of aan huis

3 M Galante met Galante bedomranding HR 1
Anders Slapen

Creëer je unieke droombed met Magnitude

Uitgerust ontwaken begint bij een kwalitatief bed. In onze slaapwinkel presenteren we een breed scala aan merken en mogelijkheden. Zo ontdek je er de unieke bedconcepten van het Belgische Magnitude, waarbij esthetiek en ergonomie perfect in balans zijn.

De ultieme slaapervaring is uiterst persoonlijk en dus voor iedereen anders. Dat een deugddoende nachtrust begint bij een goed bed, is echter wel universeel. Net daarom vind je in onze slaapwinkel een breed gamma hoogkwalitatieve bedden en accessoires.

Maak kennis met Magnitude

Het Belgische merk Magnitude is al sinds 1930 een begrip in de wereld van op maat gemaakte kwaliteitsbedden. Het biedt ook meer dan alleen boxsprings en bedden, denk maar aan matrassen, bedbanken, plaids en sierkussens. Onze slaapadviseurs adviseren je doorheen het gamma van Magnitude richting jouw persoonlijke droombed.

Bedden, hoofdborden, stoffen … de combinaties zijn legio. Jij kiest de elementen en de gewenste uitvoering. Klassiek of design? Minimalistisch of royaal? Dankzij het à la carte-aanbod is jouw bed 100% uniek en op maat van jouw wensen.

Afbeelding: Churchill XL

J13 M Churchill XL HR 2

Slaapcomfort in vijf stappen

Onze slaapadviseurs luisteren naar je noden, de gewenste stijl en eventuele specifieke ergonomische behoeften. Stap voor stap krijgt jouw ideale bed vorm.

1. Kies je type bed

Wil je een doorsnee bed qua hoogte of liever een verstelbaar bed om extra makkelijk in en uit te stappen? Onze slaapadviseurs vertellen je alles over de verschillende types veringen en informeren je ook over de mogelijke hoogtes en pootjes. Het hout dat gebruikt wordt is bovendien gecertificeerd Scandinavisch dennenhout, ook het design is dus duurzaam.

2. Maak een matraskeuze

Een Magnitude-matras is volledig afgestemd op de boxsprings. Optimaal gebruiksgemak én ondersteuning gaan hand in hand. Er zijn tal van mogelijkheden voor de matraskern en matrashoes op basis van wat je verkiest qua ligcomfort, hardheid, ventilatie, warmte-isolatie en vochtregulatie.

Magnitude heeft een grenzeloze liefde voor knappe details. Dat merk je aan de stijlvolle hoofd- en voetborden.

3. Ruim aanbod stoffen

In ons uitgebreid en bijzonder mooi stoffengamma sta je versteld van alle dessins en kleuren. Laat je leiden door je persoonlijke visie en stijl én door de stof. Heb je toch nog een andere stof in gedachten? Als ze voldoet aan de kwaliteitsnormen, kunnen we deze feilloos integreren.

4. Accessoires als finishing touch

Een mooi aangeklede slaapkamer creëert meteen een andere sfeer. Met verfijnde plaids, sierkussens en volants krijg je thuis makkelijk de gewenste look & feel.

Afbeelding: Giotto

Magnitude Giotto 323 HR

Magnifieke matras in de kijker

De Villandry-matras biedt slaapcomfort van het allerhoogste niveau en behoort tot het topsegment. Dankzij de interactieve pocketveren en de dikke Talalay-latexlaag (met antibacteriële en huisstofmijtresistente eigenschappen) is de matras zacht en veilig, ook voor mensen met gevoelige huidtypes. Verwacht soepel ligcomfort voor een optimale bloeddoorstroming en een uitstekende luchtcirculatie. Kom gerust eens proefliggen in onze slaapwinkel.

Afbeelding: Comfortbed

M Ligna Comfort Lift 202210 LR 6
M Ligna Comfort Lift 202210 LR 5
M Ligna Comfort Lift hoog laag systeem 202210 LR
M Ligna Comfort Lift kantel 202210 LR
M Ligna Comfort Lift onrusthekken 202210 LR
M Ligna Comfort Lift papegaaiset 202210 LR

Klaar voor de ultieme slaapervaring? Kom eens een kijkje nemen.

Magnitude en tal van andere merken overtreffen ongetwijfeld al je slaapverwachtingen. Ontdek het uitgebreide gamma in onze slaapwinkel en laat je bijstaan door onze deskundige adviseurs. Zij weten perfect welk bed aan al jouw wensen voldoet.