🛋️ BTW-actie (6% ipv 21%) op de volledige collectie van 29 maart t.e.m 5 mei. 📝 Actievoorwaarden in de winkel

Low Res Dave 4
Anders Wonen

Veelzijdig, comfortabel en mooi: alles over slaapbanken

Een kwalitatieve slaapbank garandeert je zacht zitcomfort overdag en een comfortabel bed ’s nachts. En dat in één stijlvol meubel. Het is bovendien een uiterst praktische manier om ruimte te besparen in kleinere woningen, tweede verblijven of in studentenkamers.

Lees meer …

Een slaapbank, bedbank, sofabed of salon met slaapfunctie … Verschillende noemers voor één praktisch meubel. In onze woon- en slaapwinkel vind je tal van kwalitatieve meubels voor zowel je leefruimte als je slaapkamer. Sommige veelzijdige items stop je echter niet één hoekje, zoals onze slaapbanken. Zowel aan het zit- als aan het slaapcomfort stellen we hoge eisen. Zalig zitten overdag, optimaal ondersteunen ’s nachts. Dat is de norm! Een slaapbank combineert het beste van twee werelden en vormt zo de ideale oplossing voor een compacte woning of studio, een buitenverblijf of op kot voor zoon- of dochterlief.

Extra slaapplek van topkwaliteit

Met een slaapbank creëer je in een handomdraai een comfortabele extra slaapplek. In onze slaapwinkel ontdek je verschillende types, uitklapbaar of uitplooibaar. Aangezien wij enkel opteren voor hoogkwalitatieve modellen die zowel zit- als slaapcomfort garanderen, mag je dus zeker zijn van een comfortabele zitting met stevige bodem en een echte matras als bedgedeelte.

Net zoals bij de ‘gewone’ bedden zijn er verschillende mogelijkheden voor de matras, van schuimmatrassen tot de betere veermatrassen. Onze experts adviseren je graag richting de ideale matras voor je slaapbank, afhankelijk van de gewenste ondersteuning en de gebruiksfrequentie.

Afbeelding: Henry van SITS

HENRY interior 3seater sofa bed lilac 3 light grey 2
HENRY interior 3seater sofa bed lilac 3 light grey 3

Slimme slaapoplossingen in diverse stijlen

Slaapbanken komen in verschillende stijlen en groottes. De afmetingen van de matras zijn bepalend voor de buitenmaat. Zo kies je een matras van 80, 140 of 160 cm breed. We geven je graag ook de keuze tussen verschillende merken, zoals o.a. Divadivani, Sofabed, Vitarelax, Il Benessere en SITS. Modern of klassiek? Eenzit, tweezit of grote hoek? Er is voor elk wat wils.

Sommige slaapbanken zijn uitgerust met een opbergvak voor hoofdkussens of bergruimte in de rugleuning. Is er voldoende ruimte? Dan is een model met longchair of poef niet alleen stijlvol, maar ook een welkome extra bergruimte.

Afbeelding: Carl van Sofabed

Low Res Carl
Low Res Carl 1

Ontdek onze collectie

Ben je op zoek naar een praktische en kwalitatieve oplossing voor een kleine woonruimte of voor je tweede verblijf? Onze adviseurs weten raad met al je specifieke wensen en noden.

Kom langs om onze knappe en veelzijdige slaapbanken te ontdekken. Welkom in onze slaapwinkel!