fbpx

Welkom bij De Graeve

Sinds 1946 is De Graeve een gevestigde waarde in Oedelem en omstreken. De meubelfamilie specialiseert zich al meer dan 70 jaar in woon- en slaapcomfort. Beide specialisaties krijgen alle ruimte in een afzonderlijke woon- en slaapwinkel recht tegenover elkaar.

Wonen en slapen is voor iedereen anders. De Graeve heeft alles in huis om je interieur in te richten volgens jouw wensen, smaak en budget. Naast kwaliteitsmeubelen van topmerken in uiteenlopende stijlen, vind je bij De Graeve ook persoonlijk woon- en slaapadvies. Onze ervaren interieurexperten nemen de tijd om je te begeleiden naar het meubel dat perfect bij je past.

Wij gooien al onze troeven op tafel. En jij wint!

> Meubelen van topkwaliteit tegen eerlijke prijzen
> Woon- en slaapadvies op maat
> Ook open op zondagmiddag van 13.30 tot 18.30 uur
> Gratis levering en plaatsing vanaf 1000 euro, binnen een straal van 50 km
> Ruime parkeergelegenheid
> Gezellige bar in de woonwinkel en speelhoek van de allerkleinsten

icon-levering-01
GRATIS LEVERING EN PLAATSING
icon-open-01
OPEN OP ZONDAG
icon-team-01
TEAM VAN EXPERTEN
icon-contact-01
PERSOONLIJK CONTACT

Interieuradvies op maat

Op zoek naar gericht interieuradvies? Breng foto’s mee van je huidige interieur of plannen van de ruimte die je wil inrichten. Met de interieurtips van onze adviseurs maak jij de juiste keuze. Ook een interieurarchitect die thuis bij je langskomt voor interieur- en kleuradvies op maat, behoort tot de mogelijkheden.

Persoonlijk slaapadvies

Bij De Graeve vind je niet alleen het bed van je dromen. Onze adviseurs gaan samen met jou op zoek naar het slaapsysteem (matras, bedbodem en hoofdkussen) dat het beste bij je slaapbehoeften past. Zo ben jij altijd goed uitgerust.

Specialist in maatwerk

Wil je de beschikbare ruimte in huis zo optimaal mogelijk benutten, dan zijn meubelen op maat iets voor jou. Breng een plan met de juiste afmetingen mee en we helpen je met de samenstelling van de ideale kastencombinatie, op maat van je verwachtingen en budget.

de graeve maatwerk 01
de-graeve-maatwerk-02

Van alle merken thuis

De Graeve, dat zijn twee showrooms waar je je laat inspireren door interieurs in de meest uiteenlopende stijlen, van klassiek tot modern, maar altijd even tijdloos. Ontdek er hedendaags interieurdesign van betaalbare topmerken.

Een greep uit onze merken:

vincent sheppard 01
tonton 01
stressless 01
hay 01
calligaris 01
auping 01