DSC 6427 bb

Realisaties

in samenwerking met Stefaan Lagrou

B&B HISTOIRE DE L’ÉCLAIR

“Het kleurenpalet van de Vlaamse Primitieven, weerspiegeld in onze B&B”

Tijdens de restauratie van ons 16de eeuws pand in hartje Brugge, contacteerden we Stefaan Lagrou voor het interieur. Het stijlvolle ontwerp van zijn creatieve hand straalt klasse en gezelligheid uit. Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen, kozen we voor Belgische meubelen bij De Graeve. Het kleurenpalet van de Vlaamse Primitieven wordt perfect weerspiegeld in onze charmante B&B. Ook de levering verliep uitstekend, wat niet evident is in het centrum van Brugge. Een dikke pluim voor het voltallige team.

Annick

DSC 6427 bb
DSC 6531 bb

RENA PLUS KANTOORGEBOUW EN PLON KANTOREN

“We kozen uitsluitend Belgische meubelen voor onze duurzame kantoren”

Als installateur van zonnepanelen, laadpunten en thuisbatterijen denken wij duurzaam en ecologisch. In ons nieuw gebouw speelt duurzaamheid dan ook de hoofdrol met o.a. milieuvriendelijke technieken en ecologische gevelbekleding. Ook in het interieur trokken we deze lijn door. We wonnen stijladvies in bij Reygerlo Interieur en vonden de perfecte match bij De Graeve. We kozen uitsluitend voor meubelen van Belgische fabrikanten. De moderne meubelen van o.a. Perfecta en Mobitec vormen een mooi samenhangend, gezellig geheel. We zijn supertevreden met het resultaat!

Nathalie De Smet, bestuurder Rena Plus en uitbater Plon kantoren Sint-Niklaas

IMG 1581 plon
IMG 1541 plon

DUINBERGEN (KNOKKE)

“De rust van de zee vinden we ook in onze vakantiewoning”

We kozen voor stijladvies van Reygerlo Interieur omdat we de rust van de zee wilden laten terugkomen in het interieur van ons vakantieverblijf. Met meubelen van De Graeve is Stefaan hier perfect in geslaagd. De elegante, tijdloze items creëren een modern interieur waar we echt kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen na een drukke werkweek.

Regy

IMG 1784bduinbergen

VILLA GITS

“Het interieur van mijn villa straalt warmte en harmonie uit”

Ik zocht iemand die rust in mijn interieur kon brengen, met respect voor mijn smaak. Een vriendin raadde me Stefaan aan en vanaf het eerste contact ging alles vlot. Ook de samenwerking met De Graeve was professionaliteit ten top! De harmonie tussen meubelen, gordijnen, kleuradvies, decoratie en verlichting … alles straalt rust en tijdloze warmte uit! Bedankt, jullie zijn een topteam! Ik zou het morgen onmiddellijk opnieuw doen!

Carine

IMG 7130 2 gits

APPARTEMENT MET ZEEZICHT

Stefaan bepaalde de krijtlijnen van de keuken, lichtpunten en plaatsbepaling van de radiatoren. Zo konden we meubels makkelijk selecteren en werden ze vlot geplaatst door Meubelen De Graeve. Het resultaat is een instapklaar appartement met een vakantiegevoel.

Gilles - Oostende

Gilles
Gilles 2

INDIE GROUP

“ Fantastische beleving, persoonlijke service en kwaliteit. Deze kernwoorden omschrijven onze samenwerking met Stefaan en Meubelen De Graeve. De gerichte en To-the-Point plan van aanpak van interieurspecialist Stefaan onderscheidt zich van de vele andere klassieke meubelwinkels. Het zorgde direct voor een match, wat resulteerde in een kantoor dat voelt als een echte thuis voor onze medewerkers. “

Daphné

Indie

PRIVEWONING BRUGGE

Het juiste meubel kiezen is geen sinecure. Maandenlang waren we er mee bezig: opzoeken en bezoeken, afwegen, twijfelen, maken we wel de juiste keuze, past het in ons interieur en levensstijl? Met Stefaan Lagrou naar Meubelen Degraeve maakt aan dat alles een eind. Gerichte vragen en onze feedback leidden ons naar het juiste stuk. Een combinatie om aan te bevelen.

Annemie

Rijhuis brugge

APPARTEMENT IN MARBELLA

2 appartementen klaarstomen voor verhuur in het buitenland was geen eenvoudige taak. Op Stefaan zijn advies kwamen we terecht bij meubelen De Graeve waar een team van professionele medewerkers samen met Stefaan ons met raad en daad bijstond. Het resultaat was fenomenaal.

De synergie en de energie tussen de verschillende personen heeft voor dit prachtig resultaat gezorgd!

Kathleen

Marbella

Stefaan Lagrou

Zaakvoerder van Reygerlo Interieur in Beernem, is al meer dan 25 jaar actief met het inrichten van interieurs en woonprojecten

Warmte, schoonheid en tijdloze uitstraling zijn kenmerken van de projecten van Stefaan Lagrou, zaakvoerder van Reygerlo Interieur Beernem. Al meer dan 25 jaar kan je er terecht voor stijl- en kleuradvies. Jouw noden en interieurwensen staan hier altijd centraal.
Onder het motto “sfeer creëren doen we samen” werkt Stefaan samen met handelaars en vakmensen uit de regio. De perfecte synergie met het team van De Graeve zorgt voor een creatieve en persoonlijke aanpak met een fantastisch eindresultaat. De samenwerking
leverde tal van sfeervolle realisaties op, in binnen- en buitenland.
De slaap- en woonafdeling van De Graeve en de brede waaier aan nieuwe trends zijn Stefaans werkinstrument. Jouw wensen op vlak van stijl, materialen en budget zijn de basis voor een uniek geheel dat samen met de interieuradviseurs van De Graeve wordt
gevormd.

#stefaanlagrou #meubelendegraeve #iederzijnstijl

Stefaan2kleur

Wens je advies?

We helpen je graag met advies in de winkel.
Daarom is een afspraak maken aangewezen, dan kunnen we de nodige tijd nemen. Je kunt ook een vraag stellen via ons online formulier.

Maak een afspraak of stel een vraag

Of kom gewoon
langs in de winkel

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze woon- en slaapwinkel. Zo kan je onze kwaliteit ervaren.

Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Plan je route
Ook open op zondag